Заедно може да придонесеме повеќе за безбедноста во сообраќајот

 
 
 
 
 
Професионални инструктори
 
 
 
 
 
 
 
 
Сертификати
 
 
 
 
 
 
 
 
Достапно флексибилно време на возење
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26

 
Над 26 години искуство и професионалност
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26000

 
Над 26.000 задоволни кандидати
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18

 
Над 18 професионални инструктори
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Обуки и категории
 

Листа на услуги

 
 
 
 

А, а1, а2 категорија

 

 
 
 
 
 
16 теоретски часови
 
 
 
 
 
 
 
 
16 практични часови
 
 
 
 
 
 
 
 
Материјали за учење
 
 
 
 
 
 
 
 
Теоретски тест
 
 
 
 
На возачот на кого му е издадена возачка дозвола од А1 А2 и А, за оспособување од Б категорија се предвидуваат 4 наставни часа
 
 
 
 
 
 

Б, БЕ категорија

 

 
 
 
 
 
20 теоретски часови
 
 
 
 
 
 
 
 
36 практични часови
 
 
 
 
 
 
 
 
Материјали за учење
 
 
 
 
 
 
 
 
Теоретски тест
 
 
 
 
 
На возачот на кого му е издадена возачка дозвола од А1 А2 и А, за оспособување од Б категорија се предвидуваат 4 наставни часа
 
 
 
 
 
 
 

Ц, Ц1 категорија

 

 
 
 
 
 
10 теоретски часови
 
 
 
 
 
 
 
 
20 практични часови
 
 
 
 
 
 
 
 
Материјали за учење
 
 
 
 
 
 
 
 
Теоретски тест
 
 
 
 
Оспособувањето во автошколата се состои од теоретска настава и практична настава (обука).
 
 
 
 
 
 

Ц1Е, ЦЕ категорија

 

 
 
 
 
 
4 теоретски часови
 
 
 
 
 
 
 
 
8 практични часови
 
 
 
 
 
 
 
 
Материјали за учење
 
 
 
 
 
 
 
 
Теоретски тест
 
 
 
 
Оспособувањето во автошколата се состои од теоретска настава и практична настава (обука).
 
 
 
 
 
 

Д, Д1 категорија

 

 
 
 
 
 
10 теоретски часови
 
 
 
 
 
 
 
 
16 практични часови
 
 
 
 
 
 
 
 
Материјали за учење
 
 
 
 
 
 
 
 
Теоретски тест
 
 
 
 
Оспособувањето во автошколата се состои од теоретска настава и практична настава (обука).
 
 
 
 
 
 

Д1Е, ДЕ категорија

 

 
 
 
 
 
4 теоретски часови
 
 
 
 
 
 
 
 
8 практични часови
 
 
 
 
 
 
 
 
Материјали за учење
 
 
 
 
 
 
 
 
Теоретски тест
 
 
 
 
Оспособувањето во автошколата се состои од теоретска настава и практична настава (обука).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Кога станува збор за најдобрите часови за возење, ARDI е најдоброто решение за вас!

Центарот за сообраќај АР-ДИ покрај дејноста авто школа, врши професионални обуки за стручно оспособување на возачи.

Оспособување на кандидати за возачи од АМ, А1, А2, А, Б, БЕ, Ц1, Ц, Ц1Е, ЦЕ, Д1, Д, Д1Е, ДЕ категории.
Сертификати за автотакси возачи, возачи, управители, адр возачи, адр советници, возач инструктор-специјалист.


АВТО ШКОЛА АР-ДИ во соработка со ДОЈЧЕ БАН-Германија Ви нуди можност за работа како возач на автобус во најголемата компанија во Германија.

 
 
 
 
 
Инструктори
 

Запознајте се со нашиот тим

 
 
 
 

Љавдим Фазлиу

 

 
Стручен раководител
Наставник по т. настава А, Б,Ц, Д, Е
 
 
 
 
 
 

Неџмедин Фазлиу

 

 
Генерален секретар
 
 
 
 
 
 

Фатмире Фазлиу

 

 
Управител
 
 
 
 
 
 

Сара Фазлиу

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Аријета Фазлиу

 

 
Стручен раководител
Наставник по т. настава А, Б,Ц, Д, Е
 
 
 
 
 
 

Шпреса Абази Далипи

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Шчипе Кајоли

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Фатиме Купина

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Рефет Емини

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Светлана Спасовска

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Димче Костовски

 

 
Инструктор Б кат.
Наставник по сообраќајни предмети
 
 
 
 
 
 

Љирија Сопи Сејди

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Катерина Николовска

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

иван китановски

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Флорије Исмаили

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 
 
 

Адис Реџепи

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Орхан Круезиу

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 

Разије Љесковица

 

 
Инструктор Б кат.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 

Аплицирај за професионален возач на автобус во германија

 
АВТО ШКОЛА АР-ДИ Дооел Скопје во соработка со ДОЈЧЕ БАН-Германија Ви нуди можност за работа како возач на автобус во најголемата компанија во Германија.

АР-ДИ како овластен партнер на ДОЈЧЕ БАН-Германија ќе Ви ги овозможи следните услуги со „0„ трошок за Вас:
1) Обука и полагање за Д и ДЕ категорија
2) Посредување и квалификација за КОД 95
3) Изучување на германски јазик
4) Посредување при апликација за виза
5) Договор за работа со ДОЈЧЕ БАН-Германија
 
 
 
Име
 
 
 
 
Email
 
 
 
 
 
Телефон
 
 
Порака